Revista Psikostil

Faqja e pare

 

Psiko Axhenda

 

Body-politic

Një nga gjërat për të cilat diskutohet më shpesh kryetarja e Kuvendit ...

 

Psiko - Portret

Aktori Dritan Arbana flet për herë të parë rreth peripecive të jetës ...
Mirela Sula

Në këtë sezon dimri që po lëmë pas kemi kaluar një copëz jete të mbushur me plot ngjarje. Një pjesë të stimuluara nga sjelljet tona e shumë të tjera të paparashikuara na kanë vënë përballë provash. Thuhet shpesh që dimri të zhyt në nota pesimizmi dhe këtë mund ta ketë përjetuar secili prej nesh në stade të caktuara. Më Tepër

Në këtë numër...

Të mësojmë nga fëmijët tanë...

Nga Ma. Aleksandra Citozi

Të jemi më krijues dhe më të vërtetë, më pak egoistë dhe të kemi kontroll...
Nuk ka dyshim: Fëmijët ndonjëherë ndihen të shtypur nga ne.

Të shohësh dritën në fund të tunelit

Nga Msc. Erilda Akazi
Psikologe Këshillimi

Jeta jonë është e mbushur me të papritura, ndodhi të paparashikueshme, ulje dhe ngritje, suksese dhe dështime, mbarime dhe fillime...

Migrena - kur dhimbjet nuk mund të kontrollohen

Nga Dr. Rezarta Reimann
Biologe

Një paciente 37-vjeçare që vuan nga migrena i përshkruan kështu krizat e saj:

"Ardhjen e një krize të re unë e ndjej pak ditë përpara. Më duket sikur çdo gjë rreth e rrotull si dhe brenda meje e tejkalon masën e normales.